Minke Braakman

Campagnemanagement

Voor campagnemanagement ben ik inzetbaar op alle denkbare geïntegreerde campagnes. Dit zijn through-the-line campagnes waarbij massacommunicatie (merk, thema, ATL) wordt gekoppeld aan 1-op-1 communicatie (sales, actie, BTL). Ik heb ervaring met zowel B2C of B2B campagnes en zet uw (nieuwe) merk, product of dienst middels mooie, creatieve en vooral effectieve campagnes in de markt en bereik daarbij de juiste doelgroepen.


De start van een grote of kleine campagne begint altijd met het werken vanuit customer insights. Welke functionele en emotionele behoeftes bepalen het gedrag van een consument en welke passende oplossing kan de organisatie hiervoor bieden? Met relevant marktonderzoek en marktverkenning formuleren we de basis: de echte insight. Vanaf dit punt worden marketingpropositie, doelgroepen, kernboodschap en dergelijke geformuleerd wat leidt tot een scherpe briefing.

Na briefing presenteert het bureau het grote idee dat uiteindelijk van strategische conceptontwikkeling naar concrete uitvoering leidt. Ik ben daarbij sterk in het beoordelen van creatieve concepten en in het vertalen van commerciële mogelijkheden in concrete activiteiten. Het produceren van massacommunicatiemiddelen, zoals tv-commercials, radiospots, outdoor, advertenties, online campagnes e.d. en het organiseren van events zijn voor mij gesneden koek. Bekijk de tv-commercials van enkele grotere campagnes van mijn hand. Het bepalen van de mediastrategie en daadwerkelijke mediaplanning en mediabuying zijn hiervan onderdeel.

           

De ontwikkeling en uitwerking van 1-op-1 communicatiemiddelen, zoals direct mail of het opzetten en doorontwikkelen van saleskanalen, zoals telemarketing, fieldmarketing/door2door en online sales zijn bij mij in zeer goede handen. En niet te vergeten allerlei soorten on- en offline activaties.


Ik werk bij elke campagne altijd binnen planning en budget. En ik draag de verantwoordelijkheid voor alle contacten en relaties met de bureaus.Minke Braakman     Linkedinprofiel van Minke Braakman     +31 (0)6 588 144 99     mail@minkebraakman.nl     Kamer van Koophandel: 24485144