Minke Braakman

Coaching en begeleiding

Ik krijg energie van mensen, die graag vooruit willen, stappen willen maken voor zichzelf en willen groeien in organisaties. Ik help mensen die willen of moeten ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als vakinhoudelijk. Dit doe ik door de dialoog continu met hen aan te gaan op een inspirerende wijze. Hierdoor creëren zij draagvlak voor zichzelf, in een organisatie of voor een specifiek project.

Sensitief handelen is heel belangrijk binnen veel organisaties. Door goed te luisteren en te observeren werk ik aan relaties tussen mensen en organisaties. En verbind ik mensen met elkaar door de dialoog aan te gaan. Daarbij praat ik gemakkelijk met mensen op verschillende niveaus. Ik probeer altijd het beste uit mensen te halen en daarbij ga niet voor het optimale, maar het
maximale resultaat.

Ook heb ik ruime ervaring met het (net)werken in een multidisciplinaire, bestuurlijke complexe omgevingen en heb daardoor een scherp gevoel voor politieke verhoudingen ontwikkeld.

In een sessie van een paar uur kan ik de situatie analyseren en mogelijke oplossingen worden vanzelf inzichtelijk. De huidige en gewenste situatie komen aan bod, waarbij de voordelen van de oplossing inzichtelijk worden en de weg daar naartoe.
Minke Braakman     Linkedinprofiel van Minke Braakman     +31 (0)6 588 144 99     mail@minkebraakman.nl     Kamer van Koophandel: 24485144