Minke Braakman

Strategie en positionering


Bij mij kunt u terecht als u uw bedrijfsstrategie wilt laten vertalen naar een gedegen marketing- en communicatiebeleid, waaruit de nodige strategische communicatie-adviezen volgen en uw communicatiestrategie kan worden geïmplementeerd. Hiervoor is strategisch en operationeel inzicht in uw markt en uw organisatie nodig, die ik mij altijd snel eigen maak.

Ik kan zorgen voor een herkenbare marktpositionering van uw organisatie, een stevige merkpositie en een consistente boodschap in uw communicatie. Ook ben ik sparringpartner op alle niveaus binnen uw bedrijf én voor uw externe relaties.

U kunt scherpe adviezen verwachten over de marketing- en communicatieactiviteiten in uw bedrijf. Gedreven professionaliteit met mijn eigen visie op het vakgebied maakt dit mogelijk. Bij een opdracht binnen uw organisatie weet ik mijn kennis uit te dragen en uw organisatie optimaal te laten profiteren van mijn expertise van strategie tot uitvoering.

Brandingvraagstukken

Ook voor de begeleiding van brandingvraagstukken en uw corporate communicatie is voldoende expertise aanwezig. En mocht u willen pitchen voor een nieuw bureau dan kan ik dit gehele proces voor u begeleiden voor zowel een normale pitch als een Europese aanbesteding.Minke Braakman     Linkedinprofiel van Minke Braakman     +31 (0)6 588 144 99     mail@minkebraakman.nl     Kamer van Koophandel: 24485144