Minke Braakman


Minke Braakman, Interim Marketing Communicatie Manager

Ik ben Minke Braakman, eigenaar van Minke Braakman Marketing Communicatie & Management. Ik werk als zelfstandig adviseur en interim manager binnen de vakgebieden marketing en communicatie. Ik ben een gedreven professional met kennis van de inhoud en ervaring in de praktijk. Iemand die denkt, verbindt en doet!


Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie heb ik opgedaan bij gerenommeerde organisaties in diverse branches en markten. Daarbij ben ik werkzaam op verschillende niveaus van management tot uitvoering. Wat mij kenmerkt is dat ik altijd uit ben op resultaat.


Daarnaast krijg ik energie van het coachen en verbinden van mensen en het bouwen aan relaties. Dit zijn voor mij randvoorwaarden voor succes.


Mijn kracht ligt in mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel en loyaliteit gecombineerd met sensitief handelen en een flinke dosis humor. Ik werk met passie! Naast mijn brede ervaring met diverse marketing- en communicatiedisciplines maakt dit mij een echte allrounder.


Ik heb ervaring in de volgende branches: Kansspelen, Energie, Verzekeringen, Pensioenen, Fotoboeken, Uitzendbranche, Luchtvaart, Ingenieurs, Mailinghouses, Autoschadeherstel, 
Zakelijke dienstverlening en E-commerce. Nationaal en Internationaal. [lees meer]


Als interim of op projectbasis ben ik inzetbaar voor advies, strategie, coaching, ondersteuning en uitvoering.


Wilt u eens met mij van gedachte wisselen? Bel mij gerust eens: 06-58814499.

 

Minke Braakman | Interim Marketing Communicatie Manager

Minke Braakman     Linkedinprofiel van Minke Braakman     +31 (0)6 588 144 99     mail@minkebraakman.nl     Kamer van Koophandel: 24485144